Om talangutveckling

IFK Göteborgs sportchef Mats Gren uttalar sig i Aftonbladet:

– Det handlar också om att ­våga peka ut en liten grupp av spelare som vi menar är våra stora talanger och satsa ännu ­lite mer resurser på dem. Jag tycker vi har varit bra på att ta fram egna talanger, men vi kan bli bättre på det, säger Mats Gren.

Det är ett intressant uttalande sett i ljuset av de senaste diskussionerna om talangutveckling. Handlar det om att satsa mer resurser, eller på att bli bättre att identifiera rätt talanger? Eller handlar dom att satsa på fler – eftersom vi inte vet vilka som kommer blomma ut? Eller ska vi satsa annorlunda, inte bara mer? Många frågor kan man ställa. Ska bli spännande att se vad det leder till i IFK:s fall.

 

One thought on “Om talangutveckling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>