Frukost, någon?

Enligt ESPN har nu Milan Lab kommit på varför Zlatan Ibrahimovic inte hållit en hel säsong: han har inte ätit frukost. Ironiska och “chockade” kommentarer haglar. Om nu detta stämmer, att det behövs ett särskilt “lab” för att komma på det och att det labbet inte kommit på det förrän under säsongen… så drar det ett löjets skimmer över fotbollen. Har ni verkligen inte kommit längre? Vi pratar om mångmiljoninvesteringar som hanteras som…

Det finns säkert några pusselbitar i storyn som inte kommer fram, men inte desto mindre så finns det all anledning för de som leder fotbollsverksamhet att fundera på om det inte är dags att försöka höja nivån lite. Varför inte ta hjälp av sådana som är vana att arbeta med att skapa effektiva organisationer, inklusive hur man tar hand om och utvecklar mänskliga resurser? Även om inte alla kanske förstår fotbollens specifika aspekter, så kan de bidra med för fotbollen kreativa idéer, just för att de inte är för “hemmablinda”.

One thought on “Frukost, någon?

  1. Pingback: Frågetecken för Hammarby | FootballManagement.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>