Om oss

FootballManagement.se drivs av personer väl insatta i forskning och praktik inom området. Vi har erfarenhet av att ha jobbat med fotbollföreningars organisation och ledning både på elit- och breddnivå. Vi bedriver forskning på området. Vi har också varit utövare. Huvudansvarig och drivande bakom detta projekt är Magnus Forslund.

Vill du anlita oss för att utveckla din fotbollsverksamhet? Har du frågor om Football Management? Kontakta oss på magnus@footballmanagement.se

“Bakgrund till FootballManagement.se”

En av den svenska fotbollens viktigaste frågor är hur fotbollföreningar ska organiseras, ledas och utvecklas på 2000-talet. Tusentals ideella (och anställda) krafter sliter dagligen med utmaningen att driva föreningen. Detta oavsett om vi talar elit eller bredd. Trots det hävdar vi att frågan i stort sett “skuffas undan” till förmån för andra frågor som av hävd framstår som mer “hemtama” för idrottsrörelsen. Snabbhetsträning, styrketräning, mental träning, talangutveckling, skador, barn och ungdom, med mera får mycket mer utrymme och fokus än managementfrågor.

FootballManagement.se vill ändra på detta.

FootballManagement.se kommer samla och kommentera kunskap inom området. Vi kommer också då och då blanda oss i pågående händelser och ge vår syn på saker och ting. Vi är här för att försöka påverka beslutsfattare till att satsa mycket mer på att skapa relevant kunskap inom området Football Management – både vad gäller elit och bredd. Du är välkommen att hänga med du också.